Reiki-Practice

REIKI PRACTICE

HOE WERKT REIKI

Reiki is een vorm van alternatieve therapie die gebaseerd is op het concept van het kanaliseren van genezende energie via de handen. De Reiki-energie wordt visueel via de handen van de ondernemer die slechts het kanaal is van deze energie die zich richt op fysiek, psychisch, grotendeels en spiritueel vlak.
Reiki werkt ook op afstand.

WAT DOET REIKI

Reiki betekent universele levenskracht en is een natuurlijke energetische geneeswijze. Reiki kan je helpen meer bewust te worden van je lichaam, energie en emoties. Reiki ontspant, vermindert pijn en angst, ont-stresst en geeft je lichaam wat nodig is. Mensen melden vaak minder pijn, mentale ontspanning , gevoelens van rust en algemeen gevoel van welzijn.  

VOOR WIE IS REIKI GESCHIKT

Stress en angst: Mensen die stress, angst of spanning ervaren kunnen baat hebben bij Reiki als een manier om te ontspannen en kalmte te vinden.

Fysieke Pijn: Reiki geeft verlichting van fysieke pijn.

Emotioneel welzijn: Reiki kan helpen bij het omgaan met emotionele uitdagingen en het bevorderen van emotioneel welzijn.

Spirituele groei: Voor mensen die geïnteresseerd zijn in spirituele groei en bewustzijn, kan Reiki dienen als een middel om dit te verkennen.

Maak een afspraak

© 2018 Willy Haalebos – Praktijk voor Lichaamsgeorienteerde (Psycho)therapie.
All rights Reserved. lid SBLP 22124803. AGB-Code 90-038618. Gemaakt met ❤️ door Strike Design Online