Over Mij

“Drop the idea of becoming someone, because you are already a masterpiece. You cannot be improved. You have only to come to it, to know it, to realize it.” – Osho

Willy Haalebos

Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie 
Familie Opstellingen  
Osho Meditaties en Mikao Usui Reiki

Mijn naam is Willy Haalebos. Ik ben in 1996 in aanraking gekomen met lichaamswerk omdat ik tegen problemen aanliep. Er werd naar mij geluisterd en ik werd serieus genomen. Ook belangrijk om te vermelden is dat ik mij veilig voelde. Het ging om mij en niet om de ander. 

Ik heb geleerd contact met mijn lijf te maken en kon voelen wat er in mijn lijf gebeurde. Door deze lichaamsgeörienteerde benadering ben ik de 4 jarige opleiding gaan doen bij de Nieuwe Academie in België genaamd  de Marckhoeve.   

Deze lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie heb ik in 2003 afgerond.

In 2006 heb ik de jaartraining Familieopstellingen gedaan bij Bodymindopleidingen en Sexuel Grounding Therapie in 2009 bij Willem Poppeliers. Verder heb ik de Osho Actieve meditatietraining gevolgd bij Garimo en Sudheer die zijn verbonden aan de Osho International Meditation resort te Puna in India. Verder volg ik workshops, bij/nascholingen om mijzelf scherp te houden.

Met mijn 18 jaar als lichaamsgeoriënteerde (psycho) behandel ik cliënten met diverse psychische en lichamelijke klachten. 

Direct een afspraak plannen?

© 2018 Willy Haalebos – Praktijk voor Lichaamsgeorienteerde (Psycho)therapie.
All rights Reserved. lid SBLP 22124803. AGB-Code 90-038618. Gemaakt met ❤️ door Strike Design Online