Willy Haalebos

Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie

“Drop the idea of becoming someone, because you are already a masterpiece. You cannot be improved. You have only to come to it, to know it, to realize it.” – Osho

Willy Haalebos

Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)Therapie 
Familie Opstellingen  
Osho Meditaties en Mikao Usui Reiki

Mijn naam is Willy Haalebos. Ik ben in 1996 in aanraking gekomen met lichaamswerk omdat ik destijds tegen problemen aanliep. Er werd naar mij geluisterd, ik voelde mij veilig en werd serieus genomen. Het ging om mij en niet om de ander. 

Ik leerde hoe ik mijzelf kon voelen, wat er gebeurde met mijn lijf als ik ging ademen. Hoe ik daaraan expressie kon geven. Door deze lichaamsgerichte benadering besloot ik om de 4 jarige opleiding Lichaamsgeörienteerd (Psycho)therapie te gaan doen bij the New Man Academie in België genaamd de Marckhoeve. Ik ben lichaamsgericht gaan werken omdat ik uit eigen ervaring onder de indruk was van deze vorm van therapie.  

Deze lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie heb ik afgerond in 2003. Daarna heb ik de jaartraining Familieopstellingen gevolgd in 2006 bij Bodymind en Sexuel Grounding Therapie in 2009. Om mijzelf nog meer te verdiepen in de Osho Actieve Meditaties heb ik de Osho Meditatiebegeleider training gevolgd gegeven door Garimo en Sudheer die verbonden zijn aan de Osho International Meditation resort te Puna in India. Verder volg ik workshops, bij/nascholingen om mijzelf scherp te houden.

Met mijn 17 jaar ervaring als lichaamsgeoriënteerd psychotherapeut behandel ik clienten met uiteenlopende klachten. 

Direct een afspraak plannen?

© 2018 Willy Haalebos – Praktijk voor Lichaamsgeorienteerde (Psycho)therapie.
All rights Reserved. lid SBLP 22124803. AGB-Code 90-038618. Gemaakt met ❤️ door Strike Design Online